Except Integrated sustainability.
Flourish in a changing world.
Multi-disciplinary consulting, innovation and development organization working on advanced sustainability projects around the globe.

Kom ook naar de Border Sessions

News > Internationaal festival over technologie en samenleving

Onderzoek hoe nieuwe technologieën onze toekomstige samenleving vormen en ontmoet de vernieuwers die het mogelijk maken. Wij zijn er trots op één van deze vernieuwers te zijn.

Doe ook mee! Interactie met een internationaal publiek van meer dan 1000 vernieuwers, denkers, ontwerpers, wetenschappers, beleidsmakers en business developers tijdens een levendig tweedaags festival in het centrum van Den Haag. Samen verkennen we de meest urgente thema's in de innovatie-arena.

Wanneer: Het begint 6 juli om 8:00 en eindigt op 7 juli om 20:00.
Locatie:  Korzo Theater, Den Haag 
Registratie: Tickets 

Het Self-driving City team organiseert woensdag 6 juli een sessie over de impact van  zelfrijdende steden op de stedelijke omgeving. Tijdens een interactieve sessie verkennen publiek en een panel van experts toekomstbestendige oplossingen voor autonome voertuigen.  Frank Rieck    is de  moderator,  Bart van Arem,  Antonia Sore   en   Frans Tillema  maken deel uit van het panel.

Contact

Except Integrated Sustainability

Chantal Klaver
Het Nieuwe Leren & Vrijetijdsbesteding

Email  [javascript protected email address]
Phone   +31 10 7370215
“Except heeft uitstekende kennis, middelen en een goede werkhouding. Ze leveren realistische oplossingen voor significante verduurzaming van onze regio met innovatieve oplossingen. Het had niet beter gekund.”
-- Greg Powell
CEO Shire of Merredin, Western Australia
“Wij hebben de samenwerking met Except als zeer positief en inspirerend ervaren. Zij hebben zich verdiept in onze vraag en daar een passend antwoord op geformuleerd, en leveren daarmee niet alleen een product af, maar denken ook mee over het proces en de context. ”
-- Gerben in 't Hout
Programma manager Woonstad