Except Integrated sustainability.
Flourish in a changing world.
Multi-disciplinary consulting, innovation and development organization working on advanced sustainability projects around the globe.

Duurzame Plaatsen, Steden en Gebouwen

Service > Veerkrachtige en gezonde plekken om te leven en werken

In het Duurzame Plaatsen programma  ontwikkelen we concepten en projecten voor gezonde, zelfvoorzienende en veerkrachtige plekken om te wonen, werken en te leven.

Dit passen we toe in steden, regio's, eilanden, vakantieoorden, bestaande en nieuwe gebouwen.  Door het samenbrengen van wetenschap, creativiteit en slimme business modellen in cocreatie met stakeholders vinden we de juiste oplossing voor de juiste plek. 

Steden en gebieden:


Landgoederen en gebouwen:


Aanpak

Hoe realiseren we duurzame plekken voor de lange termijn? Met een integrale aanpak optimaliseren we verschillende aandachtsgebieden   tegelijk, zoals klimatadaptatie, energie, water en gezonde werk en woonomgevingen. 

Omdat verschillende thema's tegelijk worden opgepakt realiseren we concepten en ontwikkelingen die meer doen voor minder, in een kortere tijd, en zo langer waardevol blijven. 

 

Cocreatie met Stakeholders

Om deze integrale aanpak te laten slagen is het belangrijk gedurende het gehele proces nauw samen te werken met stakeholders. We doen dat met cocreatie sessies, begeleid door ervaren facilitators.  Dit scheelt beleidsmakers en ontwikkelaars tijd, creeert breed draagvlak, en realiseert een hogere ambitie. 

Multi-disciplinaire Aanpak

Het integrale proces wordt ondersteund door teams met een brede set van disciplines uit de wetenschap, ontwerp, bouw,  bestuur, en business development. Zo realiseren we projecten die aan de ene kant innovatief zijn, en aan de andere kant uitvoerbaar en haalbaar.