Except Integrated sustainability.
Flourish in a changing world.
Multi-disciplinary consulting, innovation and development organization working on advanced sustainability projects around the globe.

Masterclass City of Tomorrow - Vr 6 december, Amsterdam

News > Open inschrijving

In deze Masterclass werkt u aan de City of Tomorrow. De methode die we gebruiken is gebaseerd op duurzaamheid, systeemdenken en veerkrachtig ontwerpen. Het is een spannende dag vol inspiratie, onverwachte visies en nieuwe inzichten voor uw eigen City of Tomorrow.

Waarom deze Masterclass?

Wijken en gebieden barsten uit hun voegen en blijken ongeschikt voor de snel veranderende samenleving van vandaag. Dure sloop- en nieuwbouw projecten schieten tekort, terwijl de werkloosheid stijgt en de gezondheid daalt. De noodzaak voor verduurzaming, zowel sociaal, fysiek en economisch, is hoog.

Herkent u deze uitdagingen voor uw omgeving? Wilt u daar op een nieuwe manier mee omgaan, zodat ook u actief en daadkrachtig kan werken aan de toekomst van uw stad? Meldt u dan aan voor de Masterclass City of Tomorrow.

Hoe werkt het?

Om veranderingen te lijf te gaan, ontstaan wereldwijd innovatieve manieren om gebieden, van klein tot groot, aantrekkelijk en geheel duurzaam te transformeren. Het belang en nut van systeemdenken wint hierbij al jaren terrein. Door de insteek van zo’n systeemaanpak kom je tot effectieve oplossingen en besluiten zonder onverwachte neveneffecten.

Except heeft in de afgelopen 13 jaar een concrete aanpak ontwikkeld om systeemdenken op een praktische manier toe te passen voor stedelijke tranformaties. In deze masterclass leert u patronen te herkennen en deze inzichtelijk te maken. Daarnaast leert u hoe inzicht in het functioneren van systemen leidt tot oplossingen die economisch, ecologisch en sociaal duurzaam zijn.

Praktische gegevens

Datum: vrijdag 6 december 2013
Tijd: 10.00 - 15.00 uur
Adres: MeetBerlage (Oudebrugsteeg 9, Amsterdam)

Details

 • Reguliere prijs: € 295,- (excl. BTW) per persoon.
 • Lunch inbegrepen (vegetarisch).
 • De masterclass is in het Nederlands.

Meedoen of vragen?

Stuur een mail naar masterclass@except.nl

Author

Except Integrated Sustainability

Chantal Klaver
Het Nieuwe Leren & Vrijetijdsbesteding

Email  [javascript protected email address] [javascript protected email address]
Phone   +31 10 737 02 15

Team

 • Erik Westerduin

  Business Developer
 • Hidde van der Lijn

  Office manager
 • Renske Kroeze

  Social scientist & systems thinker