Except Integrated sustainability.
Flourish in a changing world.
Multi-disciplinary consulting, innovation and development organization working on advanced sustainability projects around the globe.

Nieuwjaarswens: een PR professional

News > Met spoed op zoek naar zelfstandige PR professional om ons team te versterken.

We zijn goed bezig: we bouwen aan projecten waar we trots op zijn verspreid over de wereld en ons team groeit. Onze PR inspanningen blijven echter achter. We willen dat de wereld van ons bestaan weet en onze kennis over systemische duurzaamheid gebruikt om te verbeteren.

Daarom willen we graag samenwerken met een PR professional om samen verder te groeien. Vloeiend in het Engels en Nederlands, help jij onze opgedane kennis te verspreiden en mensen te inspireren met onze showcases.

Startopdracht:  
We zoeken een PR professional om samen mee te groeien. We starten met een kleine opracht voor enkele uren per week, en hopen vanuit daar te groeien. 

Samenwerking
We plannen onze team meetings op maandag in Rotterdam en zouden het fijn vinden als jij daar ook geregeld bij aanwezig bent , zodat je van alle nieuws op de hoogte bent en onderdeel kan worden van onze community.

Kernactiviteiten 
Jouw voornaamste activiteiten bij de start zijn:

  • Ons in media krijgen als expert op het gebied van duurzame ontwikkeling,
  • Sociale media traject uitrollen
  • Inspireren met de kwartaal-nieuwbrief 
  • Het maken van projectbeschrijvingen en  uitnodigende webteksten

Wij houden van een kritische houding. Denk jij bij ons te passen?  Bewijs het maar. Stuur je applicatie naar work@except.nl voor 14 februari.

 

Author

Except Integrated Sustainability

Chantal Klaver
Het Nieuwe Leren & Vrijetijdsbesteding

Email  [javascript protected email address] [javascript protected email address]
Phone   +31 10 7370215