Except Integrated sustainability.
Flourish in a changing world.
Multi-disciplinary consulting, innovation and development organization working on advanced sustainability projects around the globe.

Erik Westerduin

MSc

Business Developer

Erik Westerduin
Erik Westerduin
Erik Westerduin
Erik Westerduin

Houdt van:   Koken, lachen en AVONTUUR!
Slecht in:   Salto's

Expertise:

  • Innovatie processen
  • Business development
  • Teamwork

Locatie:  Utrecht

Contact

  • [javascript protected email address]
  • Phone  +31 6 17602130

Erik is business developer voor een van onze ICT start-ups in systeem modellering en kennisdeling. Zijn ervaring in busines modellen, investeringen en publieke relaties ondersteunen de eigen initatieven van Except. Als teamspeler krijgt hij energie van samenwerken en verbinden.

Toen ik klein was dacht ik dat alle bronnen eindeloos waren. Alleen een kameel kon onze kraan leegdrinken en je kon gewoon langs de bank als je geld nodig had. Toen ik ouder werd bleek dit heel anders te zijn. Ik vind het interessant hoe we onze maatschappij zelfvoorzienened kunnen inrichten. In een steeds complexere wereld gaan de beste oplossingen verschillende uitdagingen tegelijk aan.

Erik heeft een master in Innovatiemanagement, liep stage bij de Economic Development Board of Rotterdam en werkte bij het Climate-KIC. Innoveren is doen, vallen en opstaan. Dit is leuk en mensen worden erg creatief in dat proces.

Projects

Atlas Natuurlijk Kapitaal

Mrt 01, 2018, Verbeteren van online natuurlijk kapitaal tools

De online Atlas Natuurlijk Kapitaal (ANK) biedt honderden kaarten die ecosysteemdiensten laten zien in Nederland. Samen met gebruikers wil het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, initiatiefnemer van de atlas, de tool verder ontwikkelen. Het consultatietraject met bedrijven en gemeenten identificeerde gebruikerswensen voor de ANK en leidde tot een kristalheldere lijst van implementeerbare acties, functies, data behoeften en verbeteringen voor gebruikersvriendelijkheid.

Download het rapport met onze onderzoeksresultaten onderaan deze pagina.

more...

Crystal Forest Office

Nov 10, 2017, Energieneutrale kantoor-loods refit

Deze spannende jungle in een glazen cocon is een energie neutraal, zelfstandig plug-in kantoor voor het hergebruiken van loodsen en industriele complexen. Het integreert alle faciliteiten en luxes voor de (co-operatieve) kantooromgeving van vandaag.

De Crystal Forest is een modulair systeem dat ter plekke op en afgebouwd kan worden. Het is zelfvoorzienend en biedt een aantrekkelijke business case voor allerlei vastgoed uitdagingen, inclusief hergebruik van industrieel erfgoed.

more...

Symoto

Mei 04, 2020, System modeling and simulation software

Symoto is an online software application that enables the development, simulation and monitoring of large scale material and energy cycles, such as urban metabolism, industrial symbiosis and the circular economy.

Symoto enables organizations to save vast amounts of time modeling and simulating systems, perform in-depth dynamic analysis and boost stakeholder communication.

more...